Heeft u wel eens over Scouting gedacht?

Eén keertje kijken is voor veel kinderen en ouders voldoende om anders naar Scouting te kijken.
De bijzondere ligging van onze groep, een mooie bosrijke lokatie, is voor de meeste al een aangename verrassing.
De activiteiten trekken de laatste twijfelaars over de streep.
websiteNa een schoolweek lang in de banken zitten is er namelijk niets zo leuk als met een groep leeftijdsgenoten in het bos te zijn.
Dat kinderen op een actieve manier een leuke middag of avond beleven, is onze belangrijkste doelstelling.
Daarbij is de groep anders dan de schoolklas en zitten er kinderen met allerlei verschillende achtergronden op Scouting.
Dat de kinderen door middel van de activiteiten onbewust leren om met elkaar samen te werken en ontdekken dat iedereen andere kwaliteiten heeft, is mooi meegenomen !
Wat we precies doen tijdens de opkomst, hangt af van de leeftijd. Voor iedereen vanaf vijf jaar is er wel iets te doen !
De verschillende leeftijdsgroepen noemen wij Speltakken. Per speltak worden spelen en activiteiten georganiseerd.

Lijkt het je leuk om bij onze scoutinggroep te komen?

Houd je van:

• Buiten zijn, spellen spelen in het bos, kampvuur maken, gave dingen bouwen van hout
  • Samen werken en spelen, samen koken en op kamp gaan, leuke dingen bedenken en/of organiseren
  • En nog veel en veel meer!

Ben jij tussen de:

5 en 7 jaar              Dan zijn de Bevers iets voor jou!
7 en 11 jaar            Dan zijn de Welpen iets voor jou!
(voor de welpen op dit moment een ledenstop) Toch interesse? Er is een wachtlijst. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
11 en15 jaar           Dan zijn de Scouts iets voor jou!
15 en18 jaar           Dan zijn de Explorers iets voor jou!
18 en 24 jaar          Dan zijn de  Roverscouts en of staflid iets voor jou!
18 jaar en ouder    Dan is het leuk om staflid en of plusscout te worden!

Je mag GRATIS drie zaterdagmiddagen komen meedoen met de speltak Bevers, Welpen, Scouts. Je hoeft alleen maar op dit icoon avatarte klikken om een strippenkaart uit te printen
Vul die in en lever hem in op de blokhut. Lukt dat niet: Kom gewoon naar de blokhut op de Mispelhoefstraat 126 en dan maken we het daar in orde.

Neem contact op met een van de teamleiders om vrijblijvend een keer te komen kijken, zie contactpagina.