Aanpassingen website

website maken png

Wij zijn de kopjes eens bij mekaar gaan steken om onze website eens door te spitten.
Daarbij bleek dat er heel veel oude informatie op staat die inmiddels achterhaald is.

We gaan opschonen en hier en daar wat aanpassen en vernieuwen.

Suggesties zijn natuurlijk welkom.

De site blijft ondertussen gewoon "in de lucht".

Ga gewoon even ontdekken wat er intussen is aangepast/veranderd.

Ton, Hans & Peter

Buddy Badge. Hoe werkt het?

download 1

Onze jeugdleden kunnen een vriendje of vriendinnetje uitnodigen om drie zaterdagmiddagen GRATIS met het scoutingspel mee te doen.
Daarmee kunnen de jeugdleden een zogenaamde buddy badge verdienen die ze  op hun Welpen Blouse boven de rechter borstzak mogen dragen.

Ben jij een van onze jeugdleden en wil jij er ook een verdienen? Neem dan ook een vriendje of vriendinnetje mee.

Wedden dat die dan ook blijft komen en jij ook de Buddy Badge krijgt?

Klik op onderstaand icoontje, print de strippenkaart en vul die in zodat je fijn kunt meedoen met ons scoutingspel.
Lukt het printen niet dan mag je ook gewoon naar de blokhut komen en dan maken we het daar in orde.
De informatie, openingstijden en contactpersonen van de verschillende speltakken staan op de strippenkaart.

Naar de VS? World Jamboree 2019

2019 World Scout Jamboree logo horizontalVan 22 juli tot en met 2 augustus 2019 vindt de Wereld Jamboree 2019 plaats in Amerika.

Om precies te zijn op The Summit Bechtel Reserve, een Jamboree site van meer dan 14 hectare in West Virginia.

Deze periode is exclusief voor- en nareis. Iedereen die bij de start van de Wereld Jamboree in 2019 tussen de 14 en 18 jaar oud is, kan deelnemen.
Het thema is Unlock a new world.
De organisatie voor het Nederlands Contingent gaat binnenkort van start met het maken van plannen.
Naar verwachting kun je je begin 2017 inschrijven en in het voorjaar van 2017 start de voorbereiding met de deelnemers.

Meer informatie? Klik op het logo hierboven.