Explorers - RSA 731

IMG 3633web

explorers logoDe Explorers zijn jongens en meisjes van 15 t/m 18 jaar. We hebben elke vrijdagavond vanaf 19.00 tot 23.00 uur opkomst.
Tijdens deze opkomsten doen we van alles, van bowlen, kampvuur maken, films kijken, sporten, boogschieten... bijna alles wat je maar kunt bedenken.

Bij de Explorers ga je vaker op kamp dan bij de Bevers, Welpen en Scouts het geval is.
Zo gaan we elk jaar 10 dagen op zomerkamp, officieel Expeditie genoemd. Daarnaast heb je de landelijke kampen, zoals de HIT, maar ook dingen zoals jubileumkampen, de Nationale Jamboree en de Wereld Jamboree.
Regioactiviteiten: dat is iets wat je bij de Explorers veel hebt. Het dart- en volleybaltoernooi, de regiodropping, de regiohike, het explorerweekend Scoutfundays en nog veel meer.
En als laatste hebben we natuurlijk de weekenden met de groep en met onze eigen speltak.

Officieel dragen we bij de Explo's een scoutfit van Scouting Nederland, maar ook hebben we een eigen trui, Tshirt en/of Polo, net zoals onze DRAS8-caps die echt heel gaaf zijn.
Heb je intresse? Neem dan contact op met de begeleiding via de Contactpagina

Explorers promotiefilmpje -->

Bereidverklaring Explorers

Als Explorer wil ik samen met anderen
de wereld om mij heen ontdekken
en meer leefbaar maken.
Met de inzet van mijn mogelijkheden
en met eerbied voor alles wat leeft
wil ik de kansen die ik krijg benutten.
Ik probeer zo goed mogelijk om te gaan
met de middelen die mij ter beschikking staan
en ik respecteer mijzelf en anderen.